Canfali Marina Alta

El conseller d'Economia visita la seu central de MasyMas en el seu 35 aniversari

  • El conseller de Economia visita la sede central de MasyMas en su 35 aniversario
  • El conseller de Economia visita la sede central de MasyMas en su 35 aniversario
  • El conseller de Economia visita la sede central de MasyMas en su 35 aniversario
  11/04/2017

Sempre hi ha un motiu per a conèixer l'activitat de les empreses punteres de la Comunitat. El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha estat en la seu central de Supermercats MasyMas a Pedreguer per a arreplegar propostes i donar un missatge d'alè al treball que ve realitzant el grup que dirigeix José Juan Fornés. MasyMas compleix 35 anys i compta amb 129 supermercats de proximitat, entre ells, el primer supermercat ecoeficient que es troba a Xàbia. 

Puntual, el conseller va ser rebut per José Juan Fornés i els directius de l'empresa. Va signar en el llibre d'honor i va felicitar MasyMas per la seua inserció en la societat i per les seues bones pràctiques, per exemple en matèria de medi ambient. "És important que les empreses, a més de guanyar diners, també aporten valors en pro dels seus veïns i veïnes, ja que les empreses també han de ser sostenibles social i mediambientalment, pensant en el futur de la societat", va dir Climent. 

Segons va asseverar, "és important escoltar el que diuen les nostres empreses, per a definir millor les línies de treball a seguir en àmbits com el comerç i en temes com els horaris, que només es poden solucionar des del diàleg, cercant l'equilibri entre les parts, per a superar les contradiccions entre les lleis de l'Estat, les autonòmiques i la pròpia realitat, i per tant cedint tots per a arribar a un acord". Es tracta d'una batalla  que lliuren des de fa anys l'administració amb les cadenes de distribució alimentària i que es basa en el debat entre la llibertat d'horaris i de dies d'obertura i la necessitat que els treballadors tinguen el dret a conciliar la seua vida familiar amb la laboral. 

José Juan Fornés va recordar l'evolució de l'empresa, que va començar amb sis treballadors en un local comercial de Pedreguer i va evolucionar fins a tenir 400. Va destacar que el supermercat de Xàbia està concebut segons els paràmetres de la sostenibilitat i respecte al medi ambient. A més, va comminar a l'administració i als empresaris privats que seguisquen treballant perquè la Comunitat prospere i abaste majors quotes de benestar. 

La visita del conseller va contar amb la presència de l'alcalde, Sergi Ferrús, i del director general de Comerç i Consum, Natxo Costa. 

L'anècdota es va produir quan al conseller se li va acabar la tinta del bolígraf que li havien proporcionat perquè escriguera unes línies en el llibre d'honor de l'empresa. Va acabar l'escrit amb un boli Bic. Les seues paraules van ser agraïdes per José Juan Fornés. El conseller va escriure: "Gràcies per compartir els valors que consoliden el benestar de la ciutadania de la Comunitat Valenciana, valors com la sostenibilitat, la solidaritat, la justícia social... que ens ajuden a ser més riques en el dia a dia". 

Va haver-hi una reunió posterior a porta privada, que és on es cou l'important en aquest tipus de visites.  
 

Cercar notícies
Agenda