Preferent: El Jávea remunta posicions en una jornada en què el Dénia i Calpe tornen a punxar

Preferente: El Jávea remonta posiciones en una jornada en la que el Dénia y Calpe vuelven a pinchar
  16/10/2017

El Jávea va ser l'únic equip de la comarca que va sumar punts en aquesta jornada. Els matalassers van guanyar al líder Alginet (1-0) i amb aquests tres punts remunten posicions i ja han igualat a punts amb els seus veïns. Dénia i Calpe van perdre, els deniers van tornar a fallar aquesta vegada davant un rival directe, el Muro (3-1). Els calpins ho van fer a casa davant el Almoradí (1-2).
El Jávea tenia una difícil papereta de resoldre davant el líder Alginet i la va resoldre amb un triomf. L'equip de Villaescusa va aprofitar un servei del porter visitant per fer-se amb la pilota i aconseguir l'únic gol del partit. Álvaro va ser el més llest i va saber interceptar el cuir per batre Zubi. A la segona part l'Alginet va prémer a la recerca de l'empat però el Jávea va saber nedar i guardar la roba.
El Dénia segueix de capa caiguda i ja són tres jornades consecutives sense guanyar. Els groguets s'enfrontaven a un Muro que en només onze minuts havien encarrilat el partit, amb els gols de Fageca (9 ') i Raúl (11'). Tonet va evitar amb les seves intervencions que el Muro se n'anés al descans amb una renda més gran. A la segona part, el Dénia ho va intentar i va posar en dificultats als murers però aquests van saber mantenir l'avantatge.
El Calpe va perdre a casa i ho va fer davant l'Almoradí en un partit en què es va resoldre per la mínima. Els calpins van sortir adormits i el seu rival ho va aprofitar per enviar 0-2 al marcador als quinze minuts de joc. Després van reaccionar però els va ser impossible culminar la remuntada.