Guede torna a donar-li el triomf al Pego per la mínima contra l'Altea

08/04/2018

El Pego ha tornat a sumar tres importantíssims punts a Altea amb el resultat de 0-1 i gol de Guede, mateixa fórmula que en la jornada anterior contra el Pedreguer. Els de Lauro han fet un partit molt seriós en l’última de les eixides complicades al camp del que venia sent l’altre equip més fort de la segona volta. En la primera meitat han tingut ocasions per a marcar Oller i Joaquin, però el gol no ha aplegat fins el minut 55 amb una bona finalització de Guede davant del porter. El Altea ha mostrat molt d’ofici i ha presionat molt desprès que marcara el Pego, però li ha faltat el gol. Ocasions ha tingut, com ara un penalti que ha marrat a falta de 10 minuts. A més, amb el temps acomplit els de casa han tingut un remat dins l’àrea que se n’ha anat fora incomprensiblement. Aquesta vegada la sort ha estat de la part dels pegolins, la sort dels campions tal volta.