Canfali Marina Alta

Arranquem la Festa Major de Dénia 2018

 • Arranquem la Festa Major de Dénia 2018
 • Arranquem la Festa Major de Dénia 2018
 • Arranquem la Festa Major de Dénia 2018
 • Arranquem la Festa Major de Dénia 2018
 • Arranquem la Festa Major de Dénia 2018
 • Arranquem la Festa Major de Dénia 2018
 • Arranquem la Festa Major de Dénia 2018
  07/07/2018

Conselleria autoritza que les penyes s'instal·lin a la zona del Raset

El guirigall de les penyes i grups d'amics i la gran quantitat de públic que es concentrarà al carrer Marqués de Campo i l'Esplanada Cervantes donaran la benvinguda aquesta vesprada a la Festa Major de Dénia. La primera Entrà dels Bous donarà pas a una setmana intensa amb actes dirigits a tot tipus de públic. Abans, a les 13 h., es dispararà el coet que dóna inici a la festa. Serà a la Glorieta del País Valencià i reunirà els "festers" més matiners. Una de les novetats és el retorn de les casetes de les penyes a la zona portuària, després de dos anys en altres ubicacions -el pàrquing d'Urbanisme i l'espai de vianants darrere de l'Hotel Costa Blanca-. Després de nombroses gestions del regidor de Festes, Óscar Mengual, amb la Conselleria, Ports ha donat el vistiplau al fet que les casetes es munten a la zona del Raset, entre el mercat i la plaça de Benidorm. Les penyes hauran de complir unes condicions, com no vendre begudes alcohòliques, complir un horari de tancament nocturn i no produir molèsties amb música. Mengual ha agraït la intervenció de la consellera María José Salvador, que ha comprès la postura de l'Ajuntament a favor que les penyes tornaren a una zona el més pròxima possible a la plaça.

La programació d'aquest cap de setmana:

DISSABTE 7

- A les 6 h .: Trofeu Ciutat de Dénia de curricà d'altura. Organitza: Reial Club Nàutic Dénia.

- A les 10.30 h .: Inici de la Festa Major. Cercavila amb repartiment de llibres per part dels quintos i de la Comissió de Festes.

- A les 13 h .: Chupinazo d'inici de la Festa Major. Música i animació a càrrec de Sergio Dénia. Glorieta País Valencià.

- A les 17.30 h .: Les penyes i els quintos recorreran els carrers amenitzant els preparatius de l'entrada de bous.

- A les 18 h .: Música i animació: El Tardeo del pop espanyol, amb Sergio Dénia. Fins a les 21.30 hores. Glorieta País Valencià.

- A les 19 h .: 1ª entrà dels bous, des del carrer Marqués de Campo fins a la plaça de bous del port. A continuació, Bous a la Mar. Ramaderia La Paloma.

- A les 19.30 h .: Actuació infantil Seu-te. Acrobàcia Mínima. Plaça Valgamediós.

- A les 23 h .: Espectacle còmic-musical Els Chimichangs. Juja Teatre. Plaça Valgamediós.

- A las24 h .: Actuació de l'orquestra La Pato. Carrer de la Via.

DIUMENGE 8

- A les 10 h .: Dinar popular: sardines i cervesa ofert per la Comissió de Festes de la Mare de Deu dels Desemparats. Pàrquing de la Llotja.

- De 10 a 17 h .: X Trobada de coixí de Dénia. 2n i 3r tram del carrer Marqués de Campo. Col·labora: Associació de Boixets de la Marina Alta.

- A les 13 h .: Bous a la mar. Port. Ramaderia Benavent.

- A les 19 h .: Bous a la mar. Port. ramaderia Benavent

- De 19 a 21.30 h .: Gran Prix. Inflables per a adults. Carrer de la Via.

- A les 19.30 h .: Teatre infantil Pirates a l'abordatge, de Tramant Teatre. Plaça de Valgamediós.

- A les 20 h .: Cercavila del XXIV Aplec de Danses de Dénia. Des de la plaça del Convent fins a la glorieta del País Valencià, pel carrer Marqués de Campo.

- A les 20.30 h .: XXIV Aplec de Danses de Dénia. Dianium Dansa, Grup de Danses La Senyera de València i la Rondalla Baladre de Muro d'Alcoi. Glorieta País Valencià.

- A les 23 h .: Teatre musical We love Queen. Yllana produccions. Carrer de la Via.

- A les 23 h .: Concurs de retalladors. Port. Organitza: Espectacles L'Art Mediterrani.

Cercar notícies
Agenda