Canfali Marina Alta

Activat el dispositiu d'emergència per baixes temperatures

Activado el dispositivo de emergencia por bajas temperaturas
  09/01/2019

L'Ajuntament de Dénia ha activat el dispositiu d'emergència per baixes temperatures, davant les previsions meteorològiques que anuncien l'entrada en les pròximes hores d'una massa d'aire fred. Es preveu la possibilitat d'assolir temperatures de -5º C en zones del litoral.

Les recomanacions són les següents: 

➡ La Policia Local de Dénia ha començat a localitzar i identificar persones sense sostre que dormen al ras per a conéixer les necessitats i informar-los dels recursos que tenen a l'abast .

➡ Mitjançant la coordinació amb el voluntariat de Creu Roja, a partir de demà dijous es faran eixides a les 20 h per a proporcionar mantes, aliments i begudes calentes a qui ho necessite i informar de la possibilitat de pernoctar en la seu de la Creu Roja .

➡ Es mantindrà un dispositiu de guàrdia per a atendre possibles incidències durant les nits de dijous, divendres i dissabte.

Es demana la col·laboració ciutadana . Si es coneix alguna persona que dorm habitualment al carrer, per favor, aviseu la Policia Local perquè puguen oferir-li ajuda. El telèfon és el 965 780 190.

Cercar notícies
Agenda