Antonio Morant aconsegueix el subcampionat per equips en la mitja marató

Antonio Morant consigue el subcampeonato por equipos en el medio maratón
  19/08/2017

Antonio Morant, agent de la policia local de Benissa, ha participat en el XVII Campionat Mundial de Policies i Bombers que s'ha celebrat a Los Angeles, als Estats Units. El balanç final és satisfactori perquè Morant ha aconseguit el subcampionat per equips en la prova de la mitja marató juntament amb dos policies de Salamanca, en la categoria màster 30. La primera plaça va ser per a corredors mexicans i la tercera per als representants polonesos.

L'agent benisser va debutar en la prova de 10.000 metres però va tenir problemes al tendó d'Aquil·les. Segons ha declarat, va pensar a abandonar en el segon quilòmetre però el seu esperit de sacrifici i superació el va fer seguir en carrera i va acabar en un meritori sisè lloc. La lesió d'un company el va portar a competir també en la prova dels relleus 4 x 400 i el seu equip va quedar en quart lloc.