Canfali Marina Alta

Charlas para la salud específica en mujeres a cargo de HLA San Carlos

Charlas para la salud específica en mujeres a cargo de HLA San Carlos
  16/04/2018

L'Hospital HLA San Carlos ha planificat una sèrie de xerrades que sota el títol HLA Woman donaran consells específics per tenir cura de la salut. Les jornades van arrencar el passat dimecres  de la mà de la doctora Begoña Patiño i la tècnic Raquel Orduñez que van organitzar un taller sobre l'autoexploració mamària.

El cicle de conferències continuarà el dimecres 18 d'abril a la Casa de Cultura de Dénia.

Està previst que s'inicien a les 18.30 hores amb dues xerrades simultànies. La doctora Maria Desemparats Marc farà un taller sobre VIH i Dona.

A les 19.30 hores tindrà lloc la xerrada sobre la Menopausa a càrrec del Ginecòleg Francisco Torres. Així doncs, està previst que la matrona Matilde Fernández parle sobre els mites i realitats de l'anticoncepció.

Les jornades es reprendran el dijous proper 26 d'abril. A les 18.30 h. l'especialista en Medicina Interna Maria del Carmen Mafe parlarà sobre la nutrició. A més, aquesta tarda oferirà una conferència el doctor Alberto Bordallo, qui abordarà la cirurgia com una mesura aliada contra l'obesitat. També estarà present l'especialista en Reumatologia Alejandro Sanmartín, que tractarà els problemes de l'osteoporosi.

Cercar notícies
Agenda