Cuiners i empresaris de la Ciutat Creativa noruega de Bergen coneixen la gastronomia i els productes de la comarca

Cocineros y empresarios de la Ciudad Creativa noruega de Bergen conocen la gastronomía y los productos de la  comarca
  25/09/2017

Vint cuiners i empresaris de Bergen coneixen la gastronomia i els productes de la comarca

 

Un grup de vint empresaris, cuiners i professionals de l'hostaleria de la Ciutat Creativa de la Gastronomia de Bergen (Noruega) van arribar diumenge a Dénia per conèixer la seva gastronomia i els productes agroalimentaris locals. Durant la seva estada, fins dimecres, recorreran restaurants d'alta cuina, participaran en trobades amb empresaris locals i visitaran cellers i centres de producció agroalimentària de la comarca.

La visita ha sigut iniciativa dels empresaris noruecs, que tenien especial interès per conèixer l'oferta gastro-alimentària de Dénia i la de la Marina Alta i explorar les possibilitats de col·laboració comercial i empresarial. Ells mateixos s'han costejat a títol privat totes les despeses de l'estada, que inclou menjars en Quique Dacosta Restaurant i el Baret de Miquel Ruiz, un recorregut per la Marjal de Pego per conèixer el parc natural i la producció d'arròs, les vinyes del interior, els cellers Gutiérrez de la Vega i les cooperatives de Pego i Xaló. Així mateix, s'ha programat un dinar a l'aire lliure en un riurau de Benissa. A més de visitar al Mercat de Dénia i conèixer el "ESMORZAR valencià", els empresaris coneixeran el Mercat Central de València abans d'emprendre viatge de tornada a la seva ciutat.

 

<<< Tornar a la portada