Canfali Marina Alta

Comencen les obres de construcció de la rotonda de la cruïlla de l'avinguda Joan Fuster i el carrer Manuel Lattur

Comienzan las obras de construcción de la rotonda del cruce de la avenida Joan Fuster y la calle Manuel Lattur
  11/01/2019

La primera fase de les obres de construcció de rotondes a les interseccions de l'avinguda Joan Fuster amb els carrers Pintor Llorens i Manuel Lattur i d'un pas a nivell que salvarà la barrera de les vies ferroviàries per convertir l'avinguda Joan Fuster en la futura ronda sud de la ciutat s'inicia el dimecres de la setmana que ve. En aquesta primera fase s'actuarà a la zona de l'encreuament de Joan Fuster amb el carrer Manuel Lattur. Els treballs se centraran en alliberar l'espai de la nova glorieta i els illots de canalització i pas de vianants, de manera que es demolirà la mitjana central afectada, així com part de la vorera nord de l'avinguda. Sobre la vorera demolida es procedirà a l'excavació i el reblert amb formigó fins la rasant actual, permetent així el trànsit sobre aquestes zones a la següent fase.

També s'executaran les noves illetes en la mitjana i en els dos marges de l'avinguda corresponents als passos de vianants i la canalització de la rotonda, així com els guals de vianants en les mateixes. Per a possibilitar l'encreuament de l'avinguda, s'habilitarà un pas de vianants provisional.

Mentre duren els treballs d'aquesta primera fase, es prohibirà l'aparcament a l'avinguda Joan Fuster en un radi de 30 metres a esquerra i dreta de la cruïlla, així com l'aparcament al costat de la mitjana. Així mateix, a la zona d'obres es permetrà la circulació en els dos sentits, però amb un únic carril. El trànsit al carrer Manuel Lattur no es veurà afectat i es podrà circular en ambdós sentits com fins ara.

Cercar notícies
Agenda