Canfali Marina Alta

Càritas posa fi al sistema d'economat i activa unes targetes solidàries de prepagament

Cáritas pone fin al sistema de economato y activa unas tarjetas solidarias de prepago
  04/12/2017

Càritas ha tornat a evolucionar. L'ONG ha posat en marxa un nou sistema de targetes solidàries de prepagament perquè les famílies més necessitades acudeixin a les botigues per poder comprar allò que necessiten. Aquesta nova fórmula permetrà als usuaris de Càritas tenir més varietat de productes i podran a més comprar productes frescos, com fruita, carns, verdura o peix.
Les targetes es lliuraran a les famílies amb un saldo adequat a la situació familiar i de necessitat que presenten. La targeta els permetrà consultar el saldo, però no treure diners. També s'ofereix la possibilitat a col·laboradors d'apadrinar targetes.
Aquest nou projecte protegeix l'anonimat de les persones que acudeixen a Càritas i dóna a les persones la dignitat que mereixen, per tal de facilitar-los el procés de normalització. A més, aquestes targetes faran que el servei d'economat ja no siga necessari, de manera que l'ONG oferirà el servei de rober a les esglésies.
D'altra banda, des de l'entitat sense ànim de lucre han assenyalat que han abandonat el local on exercien la seua tasca i properament tindran un altre a disposició dels que vulguen posar-se en contacte amb Càritas. Mentre el canvi arriba, els voluntaris recorden que poden posar-se en contacte amb ells a través de les esglésies del municipi.

Cercar notícies
Agenda