Canfali Marina Alta

Quatre estrelles Michelin per l'Auditori Teulada Moraira

Cuatro estrellas Michelin para el Auditori Teulada Moraira
  27/08/2017

Dolia uneix la cuina de la costa i la de l'interior a través del moscatell

DÍDAC vengut

Moltes vegades la quotidianitat passa desapercebuda i no es valora en la seua justa mesura. Un dels signes d'identitat del nostre territori, del nostre paisatge, són els bancals de vinyes. Els vins i les misteles són coneguts a nivell nacional i internacional però el raïm dóna per a molt més. Així es posa de manifest any rere any en Dolia, una mostra de gastronomia i enoturisme que centra la seua atenció en les possibilitats creatives del raïm moscatell d'Alexandria, una de les varietats més autòctones. I es presenta com un producte capaç de revolucionar l'alta cuina, ideal per elaborar rics dolços i un dels matisos i sabors a descobrir en molts dels més rics còctels.
Dolia és una marca pròpia de l'Auditori Teulada Moraira i la setena edició se celebra dissabte que ve, 2 de setembre. La convocatòria està oberta a tots els públics perquè hi ha propostes per a petits i grans. Els xefs convidats d'aquest any són Alberto Ferruz, del restaurant Bon Amb de Xàbia, i Kiko Moya, de l'Escaleta de Cocentaina, que elaboraran diverses creacions culinàries en exclusiva. Serà un duet -amb quatre estrelles Michelin- en què harmonitzar la cuina de costa i la de l'interior amb un nexe comú, el moscatell.
 

Cercar notícies
Agenda