Dénia obre al món les portes de la seva cuina amb prop de setanta xefs locals i estrelles Michelin

  • Dénia abre al mundo las puertas de su cocina con cerca de setenta chefs locales y estrellas Michelín
  • Dénia abre al mundo las puertas de su cocina con cerca de setenta chefs locales y estrellas Michelín
  • Dénia abre al mundo las puertas de su cocina con cerca de setenta chefs locales y estrellas Michelín
  30/09/2017

El D * NA servirà 15.000 tapes diàries i oferirà showcookings en directe

Seduir i compartir a través del paladar són les tres màximes d'un festival que apadrina Quique Dacosta

L'alcalde aplaudeix als empresaris que han cregut en una iniciativa "que ens dóna projecció internacional"

La gastronomia com a llaç d'unió entre quatre continents: representants de 18 municipis participen en la trobada de ciutats creatives de la UNESCO

Tot està a punt ja per al D * NA Festival Gastronòmic obri hui les seues portes. I ho farà en gran, amb la presència de quinze restauradors locals que serviran al Marge Roig seues creacions en format tapa i amb la desfilada de destacats xefs de la comarca i estrelles Michelin pels escenaris destinats a les exhibicions de cuina. Amb el mar de fons, el visitant podrà degustar les tapes o seguir els showcookings alhora que descobrir l'oferta d'alguns productors locals. Seran dos dies intensos en què Dénia serà l'aparador mundial de la cuina, la de la comarca i la de les ciutats creatives de la gastronomia de la UNESCO que, com ella, s'han pujat al vaixell de la seducció. Com diu Quique Dacosta, comissari del festival, és moment "de deixar-se seduir pel paladar, l'entorn i la nostra particular forma de vida, mirall de l'essència mediterrània".
El festival es pot visitar hui i demà a partir de les 11.30 hores. La presència de setze restauradors que sumen més de 24 estrelles Michelin ha despertat gran expectació. Ho fa encara més gran la participació d'altres que, com Pepe Piera El Pegolí o Rafa Soler, han contribuït a fer guanyar a Dénia i la Marina Alta la seua merescuda reputació gastronòmica. Un pastisser de talla, Paco Torreblanca, el xef mexicà Diego Hernández i dotze restauradors de ciutats gastronòmiques de la gastronomia de la UNESCO són ​​només alguns noms més de la llarga llista que conforma l'ADN del festival. Veure'ls treballar, escoltar-los i degustar les seues creacions serà tot un plaer.

<<< Tornar a la portada