Canfali Marina Alta

El Comercio guanya el premi AEHTMA a la millor tapa

  • El Comercio gana el premio AEHTMA a la mejor tapa
  • El Comercio gana el premio AEHTMA a la mejor tapa
  28/12/2017

El Restaurant El Comercio ha guanyat el premi a la millor tapa que atorga l'Associació d'Hostalers (AEHTMA). Així ho ha decidit un jurat de professionals. El restaurant ha estat premiat amb un sopar i una nit d'hotel a l'Hotel La Font d'Alcalà a Alcalà de la Jovada. A més, el premi de 500 euros que dóna el Centre Comercial Portal de la Marina per als ruters que puntuen a través de l'App Rutappa ha estat per a María Isabel Talaván.
El lliurament de premis de la XI Ruta de la Tapa es va realitzar el dimecres a l'Ajuntament de Dénia. L'alcalde Vicent Grimalt i Frank Marti, director d'Guíame Comunicació, empresa organitzadora de la ruta van ser els qui van fer entrega dels premis d'aquest aquesta edició en què han participat més de 40 establiments.
A més, el primer classificat del concurs ha estat Txoco Bar, mentre que el segon ha estat Amigourmet. El restaurant Mena ha obsequiat al guanyador amb un dinar o sopar degustació, mentre que el segon premiat ha rebut dues botelles de Vermell Vintage.
El premi a la tapa elaborada amb producte autòcton que atorga Turisme ha estat per a La Quarentena. El guanyador podrà realitzar una excursió de 50 minuts en catamarà.

Cercar notícies
Agenda