Canfali Marina Alta

El Consell i els ajuntaments constituiran una comissió per al seguiment del Tren de la Costa

El Consell y los ayuntamientos constituirán una comisión para el seguimiento del Tren de la Costa
  08/02/2018


Representants de la Generalitat i dels ajuntaments constituiran una comissió de treball per al seguiment de les actuacions previstes per al desenvolupament del Tren de la Costa. Ho ha anunciat la consellera d'Obres Públiques, María José Salvador, després de reunir amb els alcaldes de Dénia, Oliva i Gandia, dels que va partir la proposta.
Segons ha destacat la consellera, "el treball conjunt i la col·laboració entre administracions és el major potencial que tenim per fer un front comú i que la nostra veu s'escolte a Madrid". Ha recordat que aquesta infraestructura és "clau i fonamental per a la vertebració de la nostra Comunitat i per l'aposta pel transport públic a les comarques de la Marina Alta i Baixa i la Safor".
María José Salvador ha explicat que el Ministeri de Foment ha inclòs la primera fase del Tren de la Costa en el Pla de Rodalies que va presentar recentment i que inclou la prolongació de la línia C1 entre Gandia i Oliva, amb una valoració de 120 milions d'euros , i la duplicació del tram Cullera-Gandia. Davant d'això, la consellera ha volgut posar en valor "la feina de negociació de la Generalitat en aquest pla per aconseguir la inclusió d'aquesta infraestructura". La Comissió li dedicarà una atenció especial al desenvolupament del tram Gandia-Oliva i espera que siguin recollides les al·legacions formulades tant pels ajuntaments com la Generalitat.

Cercar notícies
Agenda