El Dénia és l'únic equip de la comarca que comença l'any guanyant

El Dénia es el único equipo de la comarca que empieza el año ganando
  08/01/2018

El Dénia és l'únic equip de la Marina Alta que milita a Preferent que ha començat l'any guanyant i a més golejant el Benidorm. El Calp segueix sumant en aquesta primera jornada de 2018 va aconseguir un punt davant l'Oriola B. El Xàbia va perdre davant el Mur en un partit que es va decidir en els minuts finals.

El Dénia va sumar els tres punts davant el Benidorm en un partit en què es va mostrar resolutiu. Va aprofitar molt bé les seves ocasions i va aconseguir vèncer a un rival que va tenir bon toc però que li va faltar profunditat. Van ser quatre gols i el més bonic el tercer que va marcar Luis Doménech. Amb aquest triomf els groguets continuen en el tercer lloc, ja que els seus més directes rivals Atzeneta i Benigànim, primer i segon classificat respectivament, també van guanyar els seus partits.

El Xàbia va punxar a Muro (2-1) i ho va fer de forma injusta. Els matalassers van fer mèrits suficients per sumar però es van trobar amb un porter local que va estar molt entonat. El partit es va decidir en els minuts finals, ja que els xabiencs van aconseguir empatar a un en el minut 80 però tres minuts més tard els locals van aconseguir el gol de la victòria. El Xàbia descendeix a la sisena posició a més s'allunya a quatre punts de la promoció d'ascens.

El Calp segueix sumant i amb aquesta ja són nou les jornades que porta sense perdre. En aquesta primera jornada de l'any va aconseguir un empat davant l'Oriola B en un partit que va acabar sense gols. Els calpins amb aquest punt baixen quatre llocs a la taula i passen de la vuitena posició a la dotzena.