El Dénia es dóna un festí mentre Jávea i Calpe punxen

El Dénia se da un festín mientras Jávea y Calpe pinchan
  25/09/2017

El Dénia és dels tres equips de la Marina Alta que va saldar amb triomf la quarta jornada de lliga. Els groguets van vèncer al Portuarios i a més ho van fer amb autoritat. Es van donar un festí amb magnificència i van guanyar per un contundent 6-0. Un resultat que es va quedar curt al final perquè el conjunt de Gandia va poder anar-se'n a casa amb el cabàs ple. El Dénia amb aquesta victòria s'ha col·locat segon a la taula, a un punt del líder Alginet.
El Jávea va empatar a dos amb el UE Gandia en un partit en el que el punt sap a triomf perquè anava perdent per 2-0. I és que a falta de deu minuts per a la conclusió de la trobada, aquest era el resultat. Els matalassers no es van rendir i van buscar el gol fins al final. Elías al 80 i Faye en el descompte li van donar el punt que sap a glòria. El Jávea després d'aquesta jornada ocupa la desena posició a la taula, tot i que està a tres punts dels llocs de la promoció d'ascens.
El Calpe va perdre davant el Jove Espanyol en un partit en què el seu rival va aprofitar dues accions a pilota parada per marxar al descans amb 2-0. Els calpins van tractar d'igualar el partit i ho van intentar fins al final però no ho van aconseguir. El Calpe amb aquesta derrota ocupa el lloc 11 en la taula i està a sis punts dels llocs de promoció d'ascens.