El fòrum de l'arròs a banda es converteix en experiencial: visita als camps arrossers i a una cooperativa

  • El fórum del arròs a banda se convierte en experiencial: visita a los campos arroceros y a una cooperativa
  • El fórum del arròs a banda se convierte en experiencial: visita a los campos arroceros y a una cooperativa
  30/11/2017

AEHTMA homenatja Salvador Gascón a Cullera

Els membres de l'associació comarcal d'hostaleria i turisme (AEHTMA) i l'Ajuntament de Dénia han apostat enguany per canviar la dinàmica del fòrum de l'Arròs a banda, a banda de l'arròs. Per això una comitiva de membres de l'associació s'ha desplaçat aquest dilluns a Pego per visitar el Parc Natural de la Marjal. Allà, el productor local Vicent Dominguis va donar a conèixer les diferents varietats d'arròs que es conreen (dues d'elles són el bomba i el bombó).
La delegació d'hostalers que va visitar la marjal va mostrar la seua preocupació en desconèixer quin és el procés pel qual passa l'arròs de Pego en els molins d'altres municipis en què es tracta el cereal després de la sega, així com la garantia que el producte final que arriba al client siga 100% pegolí. Dominguis va explicar que les garanties de qualitat i origen del producte es constaten a través del segell de qualitat. Un etiquetatge que ja es col·loca en l'envasat de l'arròs bombó, la comercialització i promoció s'ha iniciat fa uns mesos després d'un rigorós estudi de recuperació.

<<< Tornar a la portada