Canfali Marina Alta

L'Hospital de Dénia desenvolupa un protocol electrònic que disminueix els temps en el diagnòstic i tractament de la Sèpsia i la Pneumònia

El Hospital de Dénia desarrolla un protocolo electrónico que disminuye los tiempos en el diagnóstico y tratamiento de la Sepsis y la Neumonía
  11/06/2018

L'Hospital de Dénia ha desenvolupat un protocol electrònic que aconsegueix reduir els temps de diagnòstic i tractament en la Sèpsia i la Pneumònia. En el procés de la Sèpsia s'ha rebaixat fins a 45 minuts l'administració d'antibiòtics, mentre que a la Pneumònia s'han avançat fins a una hora la petició de proves diagnòstiques, com els hemocultius.


El protocol electrònic ajuda als clínics, facultatius i infermeres, a tenir disponible online a la pròpia Història Clínica Electrònica (HCE) evidència científica en cadascun dels moments del procés, tant de la Sèpsia com de la Pneumònia.

Per a la doctora Patricia Martín, cap de Medicina Interna del Departament de Salut de Dénia "es tracta d'una eina potentíssima que evita la variabilitat clínica en el diagnòstic i el tractament. Això pot impactar dràsticament en la mortalitat, la morbiditat, l'estada mitjana dels pacients i les complicacions que puguen derivar-se del procés ".

Cercar notícies
Agenda