Canfali Marina Alta

El llibre de Pasqual Cervantes es presenta dijous que ve a la Casa de Cultura

El libro de Pasqual Cervantes se presenta el próximo jueves en la Casa de Cultura
  16/03/2017

Un dels membres més actius de l'Associació Condemnats a Vorada, el denier Pascual Cervantes ha aconseguit un dels seus somnis, convertir-se en escriptor, i el més important és que la seva discapacitat no ha estat un obstacle per arribar a ser-ho. Els colors de Pasqual, un conjunt de 30 reflexions en prosa i poesia escrit en valencià amb il·lustracions d'Alfredo Sanz, veurà la llum el proper dijous a la presentació oficial a les 20.30 hores a la Casa de Cultura.
Tal com ha explicat el mateix escriptor "es tracta d'un llibre especial, vinculat a Dénia, a la comarca i al mar" i que està dedicat al seu germà Leonardo, que va morir fa uns mesos. A més, Pascual Cervantes va recordar que va ser el seu oncle Tarsanet qui li va ensenyar a escriure i que aquest llibre li permet expressar-se lliurement.
El llibre, segons ha recordat Jimmy Higueras, portaveu de Condemnats a Vorada "ve a normalitzar la discapacitat, perquè és una cosa normal i quan la gent veu que Pascual ha escrit un llibre comprenen que tot es pot fer".

Cercar notícies
Agenda