El Pedreguer guanya el derbi de les necessitats contra l’Orba 3-2

• El Pedreguer guanya el derbi de les necessitats contra l’Orba 3-2
  08/04/2018

El Pedreguer ha estat més letal i s’ha endut el derbi contra l’Orba per 3-2. Un partit d’angoixes i on hi havia en joc més de tres punts. Els orbers, que han estat millor en la primera meitat, s’han avançat només començar el partit amb gol de Carlitos, però a la primera que ha tingut el golejador Mata, a la mitja hora, a empatat pels de casa. En la segona meitat el Pedreguer s’ha mostrat més incisiu i ha aprofitat per posar-se per davant amb un gran gol de Ximo Andrés. L’Orba no s’ha rendit i ha aconseguit de nou la igualtat amb gol de Torrens, quan només quedava un quart. Però de nou en una acció a baló parat ha rematat per dalt Mata i el central Jordi ha rematat a plaer. El Pedreguer, amb la reincorporació de Ximo Andrés i Miralles la jornada passada, i de Danil per a este partit, ha recuperat pólvora i s’ha notat contra l’Orba. Per la seua part, els visitants han acusat les baixes de Rata i Carlitos, que s’ha lesionat només portaven nou minuts de partit i ha hagut de ser substituït.