Canfali Marina Alta

El ple de Dénia autoritza el pagament de més de 3 milions per l'expropiació d'uns terrenys de Miguel Hernández

El pleno de Dénia autoriza el pago de más de 3 millones por la expropiación de unos terrenos de Miguel Hernández
  01/12/2017

El regidor d'Hisenda, Paco Roselló, ha de fer "miracles" amb els pressupostos a causa de les sentències que van arribant a l'Ajuntament per les expropiacions. Roselló va informar en el ple de dijous del pagament que es va realitzar als germans Alberola per l'expropiació de 3.115,92 m2 d'uns terrenys de l'Avinguda Miguel Hernández, prop de la plaça Cholet.
Es tracta d'una sentència del 25 de maig d'aquest mateix any que condemnava a l'administració local al pagament de 3.112.000 euros. El sistema escollit per l'Ajuntament ha estat la signatura d'un conveni amb els propietaris per pagar els diners en diversos terminis. El pagament s'iniciarà a partir del 30 de juny de 2018 i durant aquest any es pagaran uns 275.000 euros d'interessos -al 3% d'acord marca la llei- i a partir del següent any i fins al 2025 es començarà a amortitzar capital.
Arran d'aquest punt, Sergio Benito, portaveu de Ciutadans, va preguntar al regidor Alex Rodenkirchen en quina situació està la comissió que estudia la responsabilitats de les sentències, atès que és el president. Rodenkirchen li va explicar que el procediment funciona correctament i que en breu es donaran a conèixer les conclusions de la comissió. Benito va abandonar el seu lloc en la comissió per considerar que no era operativa.

Cercar notícies
Agenda