Canfali Marina Alta

El PP de Dénia demana la instal·lació dels panells informatius i una ampliació de l'horari d'obertura del castell

El PP de Dénia pide la instalación de los paneles informativos y una ampliación del horario de apertura del castillo
  16/04/2018

El PP de Dénia ha criticat durament la manca de cura en el castell. Les regidora Maria Mut ha lloat l'actuació realitzada a les escales del Palau del Governador que es va inaugurar la setmana passada, però ha lamentat que "els panells informatius del castell porten anys i anys en blanc, sense les seues explicacions i que l'horari d'obertura no s'haja ampliat amb motiu de la Setmana Santa o el proper pont de maig ".

Per a la popular "és una vergonya que no hi haja més planificació per part de l'equip de govern. El Partit Popular va tirar endavant al novembre de 2014 l'1% del Ministeri amb el qual ha estat finançada la rehabilitació de les escales i poc després, deixàrem a punt el tema de la senyalítica dels panells informatius i PSOE i Compromís no han estat capaços de treure endavant ni els panells ni el pla director del castell en aquests tres anys que porten de govern ".

A més també consideren que la informació que hi ha col·locada sobre les obres de les escales del Palau del Governador, "almenys hauria d'estar com a mínim en castellà, a més de en valencià i no estaria de més incloure l'anglès, perquè hi ha molts turistes que no entenen el valencià" .

Cercar notícies
Agenda