Canfali Marina Alta

El PP denuncia que "l'esquerra utilitza als pensionistes com una arma electoral" mentre que Rajoy "garanteix les pensions"

El PP denuncia que “la izquierda utiliza a los pensionistas como una arma electoral” mientras que Rajoy “garantiza las pensiones”
  08/05/2018

El diputat de Les Corts responsable d'Ocupació dels populars, recentment reelegit president de Noves Generacions del PP a la Comunitat, Juan Carlos Caballero, i el vicesecretari general a nivell autonòmic, Rubén Ibáñez, han mantés hui dimarts una reunió amb la Llar de Jubilats i Pensionistes de Dénia per tractar qüestions relacionades amb el sistema de pensions. En la trobada, van estar acompanyats per la presidenta del partit a Dénia, María Mut, i la regidora Isabel Gallego.
Segons va explicar Ibáñez, en declaracions posteriors a la xerrada, aquesta va servir per "recollir les inquietuds que tenen i per exposar la posició que tenim des del PP. El tema de pensions està més de moda que mai, quan està millor que en els últims anys. Cal no oblidar que amb l'esquerra les pensions es van congelar i amb el PP estan garantides. Al final, la millor política per mantenir les pensions i garantir-les és la d'ocupació i així li ho hem traslladat. El PP és el partit de l'ocupació. Avui, per cada nou pensionista hi ha sis llocs de treball nous. Mentre que, fa uns anys, per cada nou pensionista hi havia tres aturats més. Aquesta és una de les diferències substancials ".

Cercar notícies
Agenda