Canfali Marina Alta

El president de Empresaris de Catalunya serà el ponent en la gala dels Premis CEDMA

El presidente de Empresaris de Catalunya será el ponente en la gala de los Premios CEDMA
  08/02/2018

Josep Bou és una de les veus crítiques del procés sobiranista


La gala de lliurament dels Premis CEDMA comptarà amb la presència del president de l'associació Empresaris de Catalunya, Josep Bou, que pronunciarà una conferència titulada l'estabilitat, clau del creixement econòmic.
Bou s'ha convertit en una de les veus més crítiques contra el procés independentista català i la seua presència en els mitjans de comunicació ha estat molt freqüent en els últims mesos. L'associació es va fundar el 2014 i reuneix unes 500 empreses i directius defensors del respecte a les lleis i el manteniment de Catalunya dins d'Espanya.
A l'acte, que es desenvoluparà el dijous 1 de març a l'Hotel Dénia La Sella Golf Resort, es farà entrega dels guardons a les tres empreses que s'hagen distingit "per la trajectòria i constància, per tradició o per innovació, i la projecció de la nostra comarca a l'exterior ", segons ha explicat la president del Cercle Empresarial de la Marina Alta, Sonja Dietz. El jurat es reunirà el divendres de la setmana que ve per decidir els guanyadors, que rebran unes estatuetes realitzades per l'artista Teo San José.

Cercar notícies
Agenda