El professor Manuel Toharia i la Master Chef Junior Maria Querol divulguen la gastronomia marina a Dolia

El profesor Manuel Toharia y la Master Chef Junior María Querol divulgan la gastronomía marina en Dolia
  02/09/2017

Els xefs estrelles Michelin Alberto Ferruz i Kiko Moya presentaran plats exclusius amb gust de costa i interior


El professor i assessor científic de l'Oceanogràfic de València, Manuel Toharia, intervindrà hui dissabte, a partir de les 19.30 hores, a l'espai Dolia Kids, de Dolia Essència, corresponent a la VII Mostra de Enoturisme i Gastronomia, que organitza l'Auditori Teulada- Moraira. El professor portarà el missatge de sostenibilitat i conscienciació conservacionista que està presidint totes les seues iniciatives i programes, com en aquest cas la difusió del valor de les meduses dins de l'ecosistema marí, no només com els més antics testimonis de la salut dels oceans, sinó també com a recurs gastronòmic capaç de contribuir a l'equilibri natural dels mars.
A més, la jove participant en Màster Xef Junior 3, Maria Querol, oferirà un showcooking, com ja ho va fer de forma reeixida en el Festival Internacional d'Imatge Submarina celebrat al juny a l'Oceanogràfic.
 

<<< Tornar a la portada