Canfali Marina Alta

El programa Esport a la Platja congrega a centenars de veïns i turistes a la Marineta Cassiana i en la Punta del Raset

El programa Deporte en la Playa congrega a cientos de vecinos y turistas en la Marineta Cassiana y en la Punta del Raset
  04/08/2018

Centenars de veïns i visitants han participat en el programa Esport a la platja que cada any al juliol i agost posa en marxa la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia. Segons ha explicat el regidor de l'àrea, Vicent Crespo, "en les diferents activitats participen una mitjana d'entre 20 i 25 persones, el que dóna més d'un centenar de persones que trien gaudir de l'exercici saludable a la vora del Mediterrani". Crespo insisteix que "és una activitat que compta amb molts seguidors, per la qual cosa continuarem ofertant-la. Tenim unes magnífiques platges i són l'escenari perfecte per poder donar a tots unes hores d'esport en un entorn molt agradable, per això anime als que no coneguen la iniciativa a què vinguen i la proven, perquè gaudiran de l'experiència ".
La campanya Esport a la platja es va iniciar al mes de juliol i ofereix activitats esportives gratuïtes a les platges de la Marineta Cassiana i Punta del Raset. El programa continuarà també al mes d'agost, excepte el 15 i 16, ja que són festius.

Cercar notícies
Agenda