Canfali Marina Alta

El restaurador denier Jaime Gavilá ha mort als 73 anys

  • El restaurador dianense Jaime Gavilá ha fallecido a los 73 años
  • El restaurador dianense Jaime Gavilá ha fallecido a los 73 años
  13/08/2017

El restaurador denier Jaime Gavilá Llorca ha mort a l'edat de 73 anys, que acaba de fer a principis de mes. La missa funeral es farà demà dilluns, a les 11 hores, a l'església de Sant Antoni.

Descendent d'una família d'hostalers, Jaime Gavilá es va fer càrrec del negoci familiar a final de la dècada de 1960 amb la seua dona, Victoria Monserrat. Va néixer el restaurant Gavilá, situat a la cantonada entre el carrer Marqués de Campo i l'esplanada Cervantes, en el mateix lloc on el seu avi va fundar a principis del segle XX el bar Negresco, que el 1949 va passar a ser regentat pel pare de Jaume, Vicente Gavilá.

Jaime Gavilá fou un dels impulsors de la gastronomia de Dénia i va contribuir a donar-la a conèixer fora de la comarca. Des de 1985 a 1990 va ser president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA).

El restaurant Gavilá, que va obtenir diversos premis en concursos gastronòmics, va tancar les seves portes el 2014. Jaume Gavilá va seguir vinculat al sector i va ser un dels components de l'equip redactor de la candidatura de Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia. L'any passat va ser homenatjat per l'Ajuntament durant el Concurs de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia.

Des d'estes línies CANFALI MARINA ALTA s'uneix al dolor de la família en aquests moments tan difícils. Descanse en pau.

Cercar notícies
Agenda