Canfali Marina Alta

El Ajedrez Viviente de Xàbia relatará un cuento del alumnado del colegio Vicente Tena sobre los refugiados de Siria

Els Escacs Vivents de Xàbia relatarà un conte de l'alumnat del col·legi Vicente Tena sobre els refugiats de Síria
  04/07/2017

La 21 edició dels Escacs Vivent ja té data i temàtica. La proposta d'aquest any, que organitza des de 1996 la Comissió de Festes Mare de Déu de Loreto amb la col·laboració de l'Ajuntament, se centrarà en l'obra El viatge més dur del món, escrita per les professores Isabel Henarejos i Carmina Maso i basada en un conte del seu alumnat de 5è A del Col·legi Públic Vicente Tena. Tracta sobre la història d'una família de refugiats sirians de la ciutat de Palmira que han d'abandonar el seu país per la guerra i, després d'un llarg periple pel nord d'Àfrica, creuen l'estret en una pastera i aconsegueixen el seu somni daurat d'arribar Espanya .
La direcció d'escena anirà a càrrec de la pròpia Henarejos i de Raquel Violero, i la coordinació general per part de José Erades i del director dels Escacs Vivent Rafael Andarias Estevan.
La partida que servirà de base per a la representació serà Emanuel Lasker versus William Napier, Cambridge Springs 1904. I, com és habitual des dels seus inicis, es comptarà amb la presència d'un convidat de relleu.

Cercar notícies
Agenda