Fitur 2018: Un showcooking uneix la gastronomia de Dénia i les illes Balears

  • Fitur 2018: Un showcooking une la gastronomía de Dénia y las islas Baleares
  • Fitur 2018: Un showcooking une la gastronomía de Dénia y las islas Baleares
  17/01/2018

La gastronomia ha tingut especial rellevància en la primera jornada de Fitur 2018, on la naviliera Baleària ha organitzat un showcooking, que ha servit per unir la gastronomia de Dénia i la Marina Alta amb la de les illes Balears. El mar ha actuat com a fil conductor. El restaurador Evarist Miralles ha estat el representant de Dénia, com a Ciutat Creativa de la UNESCO, i ha preparat uns plats mariners, mentre que el mallorquí Miquel Calent ha preparat unes coques típiques de Mallorca.

D'altra banda, a la fira de turisme de Madrid s'han presentat dos esdeveniments esportius que es desenvoluparan aquest any: la final del Circuit únic de Fórmula Kite Spain Sèries 2018, del 25 al 27 de maig, i el Campionat d'Espanya Fórmula Kite 2018 que es disputarà a Dénia a principis de juny.

 

<<< Tornar a la portada