Futbol Preferent: Golejada del Xŕbia, primera victňria del Dénia i derrota del Calpe

• Fútbol Preferente: Goleada del Jávea, primera victoria del Dénia y derrota del Calpe
  11/09/2017

La segona jornada de lliga a Preferent ha deixat diferent gust de boca als equips de la Marina Alta, la golejada del Jávea a Canals (0-6); la primera victňria del Dénia davant el Atzeneta (1-0) i la derrota del Calpe davant el Pinoso (2-1).
El Jávea es va despatxar a gust del Canals al que li va fer un set (0-6) en un partit on va ser superior. Als vermells els va costar trobar el camí del gol, ja que els dos primers van arribar al límit del descans. A la segona part va ser bufar i fer ampolles d'un Jávea que va controlar i va dominar el joc.
El Dénia va estrenar el seu caseller de victňries davant el Atzeneta, un dels gallets a jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió, aixň sí, ho va fer en un partit en quč el seu rival va estar millor sobre el terreny de joc i va mostrar més presčncia que els groguets, perň al final el que compta és qui fica la pilota al fons de la porteria i aquest va ser el Dénia i per tant el que es va emportar els tres punts sense merčixer-los.
El Calpe per contra va ser el representant dels tres que va saldar amb derrota el seu compromís davant el Pinoso. Si els calpins van començar la lliga amb un triomf en aquesta jornada van perdre per la mínima (1-2) en un partit en quč van merčixer més perň li va faltar fortuna de cara a gol.