Gasterra programa anàlisi de llibres, conferències i un cicle que retrà homenatge a Pepa Romans

Gasterra programa análisis de libros, conferencias y un ciclo que rendirá homenaje a Pepa Romans
  26/09/2018

Treballarà en pro de la formació, de la investigació i per la divulgació

El Centre de Gastronomia de la Mediterrània Gasterra creat en aliança col·laborativa entre la Universitat d'Alacant, l'Ajuntament de Dénia i Turisme Comunitat Valenciana, comença la seua programació d'activitats. Els encarregats de presentar la programació han estat el director del centre Josep Bernabeu, l'alcalde de Dénia Vicent Grimalt, el regidor d'Educació Rafa Carrió i la delegada de la Ciutat Creativa i regidora Pepa Font.
En paraules Josep Bernabeu "el centre treballarà en tres línies, d'una banda la formació, de l'altra la investigació i transferència del coneixement i finalment una tercera línia de divulgació i extensió universitària amb una programació per al curs 2018-2019 que comença amb les activitats que es presenten i que se sumaran a la presència de Gasterra en l'edició del 2018 del Festival Gastronòmic D*NA o la participació en la Jornada de presentació del Catàleg valencià d'varietats tradicionals d'interès agrari ".
La programació seguirà amb Llegir en clau gastronòmica, un cicle de conferències i activitats que serviran per donar a conèixer publicacions de caràcter divulgatiu amb la gastronomia com a protagonista. El cicle començarà dijous amb la presentació de la publicació El llibre daurat: La història de la paella com no s'a contat mai. L'obra, de l'escriptor i poeta Josep Piera, és un saborós homenatge a la cultura mediterrània, la tradició de la cuina territorial i de la paella.
El 5 d'octubre tindrà lloc la presentació de la publicació Herència Mediterrània obra de la professora de la UA i doctora en nutrició Ana Saragossa, escrita al costat a l'historiador Juan V. Martín Devesa.

<<< Tornar a la portada