Canfali Marina Alta

L'Agrupació de Ports Esportius i Turístics de la Comunitat es mostra conforme amb l'ampliació de les concessions

La Agrupación de Puertos Deportivos y Turísticos de la Comunitat se muestra conforme con la ampliación de las concesiones
  07/01/2019

Passa dels 30 als 50 anys i el sector preveu que la mesura faça que l'ocupació i les inversions es consoliden

Després de molts mesos de treball, l'Agrupació de Ports Esportius i Turístics de la Comunitat Valenciana ha aconseguit que s'amplien els terminis de les seues concessions de 30 a 50 anys. "Aquest assoliment suposa, per a les nostres empreses, un futur amb objectius més amplis i una revalorització econòmica molt important", assegura Gabriel Martínez, president de l'Agrupació de Ports. En aquest sentit, Martínez considera que la mesura té una importància vital per a la seguretat i la continuïtat dels llocs de treball que genera l'activitat nàutica. Pel president també va a suposar que totes les inversions que estaven pendents es posen en marxa i això farà que els ports milloren substancialment i aconseguisquen així situar-se a l'avantguarda del país.
Amb data 28 de desembre de 2018, es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Llei d'Acompanyament als pressupostos de 2019 de la Generalitat Valenciana, que va ser aprovada el 19 de desembre passat de 2018 a les Corts Valencianes. Aquesta norma incorpora en el seu article 79 una modificació de la Llei 2/2014, de 13 de juny, de Ports de la Generalitat, de la qual destaca l'ampliació del termini de les concessions per a l'ocupació de domini públic portuari de 30 a 50 anys (article 32 de la Llei 2/2014), pròrrogues incloses.

Cercar notícies
Agenda