Canfali Marina Alta

La Barcelona Big Blues Band esgota les entrades en la seua actuació al Xàbia Jazz

  • La Barcelona Big Blues Band agota las entradas en su actuación en el Xàbia Jazz
  • La Barcelona Big Blues Band agota las entradas en su actuación en el Xàbia Jazz
  09/08/2017

 

El festival Xàbia Jazz es va tancar dilluns amb la brillant actuació del britànic Anthony Strong i la seva banda, en una actuació en la que va posar en escena la seva versatilitat de repertori interpretant obres d'estàndards del jazz i versions de Sinatra, Nat King Cole o Tonny Bennet. En la seva actuació Srtong es va acompanyar de Dave Ohm (bateria), Spencer Brown (baix) i Alam Nathoo (saxòfon).

L'últim concert va arribar després del rotund èxit de la Barcelona Big Blues Band, que en companyia de Myriam Swanson va oferir diumenge un dels concerts més enèrgics i divertits de les darreres edicions.

La formació liderada pel contrabaixista Ivan Kovacevic va esgotar totes les entrades, aconseguint un aforament de 1.400 persones, i es va guanyar el públic amb el seu repertori festiu i ballable. La cantant Myriam Swanson també va conquistar als espectadors amb la seva torrent de veu i la seva simpatia.

També es va aconseguir un bon aforament a la nit d'estrena del certamen, en què es van presentar dues propostes molt diferents. La primera part a càrrec del projecte que uneix Arantxa Domínguez & Ricardo Belda, i la segona amb l'original fusió de jazz i flamenc que proposa New York Bojaira Project.

 

Cercar notícies
Agenda