Canfali Marina Alta

L'estació d'autobusos de Dénia s'ampliarà per evitar els problemes d'accés i es buscarà espai perquè els vehicles "dormen" durant el matí

La estación de autobuses de Dénia  se ampliará para evitar los problemas de acceso y se buscará espacio para que los vehículos “duerman” durante la mañana
  16/05/2018

Grimalt anuncia que es buscaran subvencions perquè "el cost de millora no ho assumeixi el poble de Dénia"

Desmenteix que rebutjaren l'alternativa de l'arquitecte municipal per a colocar les andanes al revés

L'equip de govern donarà solució als problemes suscitats després de la posada en funcionament de la nova estació d'autobusos, ubicada a Torrequemada. Així ho ha fet saber l'alcalde, Vicent Grimalt, acompanyada per la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, que han denunciat "el muntatge d'una campanya" contra ells.  A més, han desmentit que des d'Urbanisme s'haguera plantejat cap alternativa. Es tracta d'una proposta de l'arquitecto municipal,  Rogelio Mira, que va ser arreplegada per CANFALI MARINA ALTA, per a colocar les andanes al revés de com estan, amb accés directe dels autobussos des del carrer i sense fer cap giro. 

Grimalt, que ha subratllat que la segona ubicació que se li va donar a l'estació comptava amb el vistiplau dels tècnics, als quals no els vol fer fora únicament la culpa, ha insistit que no s'amaguen i donen la cara, encara que hagen esperat "a tindre més informació" i "a mantindre reunions" amb tècnics, transportistes, empreses i altres actors implicats. En aquestes, s'han extret quatre conclusions fonamentals per posar remei a la situació i aconseguir el que, han afirmat, és el seu únic objectiu: "volem que funcione i que done un bon servei a l'usuari. Anem a solucionar-ho. No ens anem a amagar".

L'equip de govern considera que l'estació deu ser ampliada, tal como sol·liciten els transportistes. A més, es buscaran espais perquè "dormen" els autobusos, especialment en hora punta. Es va a proveir a l'estació d'un reglament d'ús, en el qual es detallen, entre altres coses, què andanes corresponen a quines empreses o quins vehicles, que cadascuna té uns horaris i una manera de funcionar diferent i les variacions existents entre el matí i la vesprada. I es permetrà la parada dels autocars a la part davantera de l'estació per a la càrrega i descàrrega de passatgers. 

 Ripoll ha anunciat que es faran "xicotetes millores". Segons ha dit, "és una estació provisional que volem que funcione i  que done un bon servei" però que el seu "objectiu és aprovar el Pla General el més aviat possible, perquè és amb el Pla General quan tindrem el instrument que ens donarà la clau per poder construir i tenir ja una estació intermodal que serà l'estació definitiva per a la ciutat".

Cercar notícies
Agenda