Canfali Marina Alta

La Fira Nàutica de Xàbia se celebra al port esportiu Marina Nou Fontana fins demà diumenge

  • La  Feria Náutica de Xàbia se celebra en el puerto deportivo Marina Nou Fontana hasta mañana domingo
  • La  Feria Náutica de Xàbia se celebra en el puerto deportivo Marina Nou Fontana hasta mañana domingo
  24/03/2018

Hui dissabte l'alcalde de Xàbia, José Chulvi i el director de Marina Nou Fontana, Joan Fontes han inaugurat la Sea Weekend Xàbia. "Hem d'agrair a Marina Nou Fontana la iniciativa que ha tingut per fer aquesta primera fira nàutica a Xàbia i l'esforç de totes les empreses que hi participen. Aquí s'ha posat en valor un dels potencials més importants que té Xàbia, el seu litoral ", ha assegurat José Chulvi.

Per la seua banda, Juan Fonts, ha comentat durant la inauguració que aquesta iniciativa neix fruit de "la inquietud del nostre port per generar activitats relacionades amb el mar, tenim sis centres de busseig i una zona molt important la costat de la platja de l'Arenal i pensem que organitzar una fira nàutica amb els nostres col·laboradors, era una bona idea. I avui podem dir que les nostres expectatives s'han superat. Aquesta serà la primera de moltes més ".

"La data també és un encert, ja que hui ja ha arribat al municipi molta gent que va a passar la Setmana Santa amb nosaltres i és una fortalesa per a aquesta fira de cara al futur. Entra dins de l'esforç que estem fent tots per desestacionalitzar el turisme ". "Una de les potes importants en la diversificació de l'economia local, és el sector nàutic. El potencial de la nostra costa és molt gran i per tant l'ocupació que mou també. Per a l'Ajuntament és molt important la creació de llocs de treball que genera l'activitat nàutica", ha dit l'alcalde de Xàbia.

Cercar notícies
Agenda