Canfali Marina Alta

La Flexió Verbal estrena ubicació la setmana que ve en La Xara

La Flexió Verbal estrena ubicación la próxima semana en La Xara
  11/08/2017

 

La Plaça del Cinema de la Xara serà la ubicació de la XXII edició del festival La Flexió Verbal que es realitzarà els propers dies 18 i 19 d'agost. El festival cultural que dóna cabuda a artistes de la comarca, en totes les disciplines i nivells, deixa de realitzar-se a la plaça Mariana Pineda "per la massificació i falta d'espai per al públic", segons comenten des de l'organització.

Dijous es va donar a conèixer el programa d'aquesta nova edició en Llunàtics. Al costat dels representants de la Flexió Verbal van estar la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Dénia, Cristina Morera, i l'alcaldessa de la Xara, Mayte Pérez. Segons ha apuntat Javier Martínez, soci de l'associació de la Flexió Verbal, aquest any ja hi ha més de 100 persones confirmades en les més de 40 actuacions programades.

A més, destaquen que com sempre el programa estarà obert fins a l'últim moment per a les persones que s'animen a participar-hi. Martínez va destacar en l'apartat d'audiovisuals la projecció dels curts elaborats pels alumnes del col·legi d'educació especial Raquel Payà.

Entre les novetats d'aquesta edició destaca la instal·lació de food trucks a la plaça del Cinema, així com una petita fira d'associacions de la comarca per donar-se a conèixer entre el públic. Així mateix, des de les 19 hores hi haurà activitats infantils, amb tallers i contacontes, entre d'altres. Les actuacions començaran a les 21 h. fins a les 2 de la matinada les nits de divendres i dissabte.

 

Cercar notícies
Agenda