Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil desarticula un clan familiar per robatoris en habitatges de la Marina Alta

La Guardia Civil desarticula un clan familiar por robos en viviendas de la Marina Alta
  22/08/2018

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes d'origen algerià (dos d'ells amb nacionalitat espanyola), de 26, 28 i 54 anys, com a presumptes autors de mig centenar de delictes de robatori amb força en habitatges d'ús vacacional a Calp, Benissa i Moraira. Formen part d'un clan familiar que venia actuant a la comarca i que, com a curiositat, es portaven el material que robaven en els cotxes que hi havia estacionats en les mateixes cases. El pare ha ingressat a la presó per ordre judicial mentre que els dos fills estan en llibertat amb càrrecs.

L'operació ha permès recuperar sis vehicles, algun d'ells valorat en més de 60.000 euros, que portaven matrícules d'altres cotxes que també havien estat sostretes. També es confiscat més 13.000 euros, 2.100 lliures i 350 dòlars en efectiu, joies com anells, collarets i polseres, 15 ordinadors portàtils, 20 tablets, 13 telèfons mòbils, 30 rellotges, més de 30 ulleres de sol, 1 televisor, reproductors so, caixes de perfum, bosses de marques de luxe i 5 targetes de memòria entre d'altres objectes.

Un colp de sort, o un error d'un dels membres del clan, va voler que una de les tablet robades en un dels habitatges reportés una ubicació geogràfica, que ha estat determinant per localitzar els tres homes en un barri d'Alacant.

I

Cercar notícies
Agenda