Canfali Marina Alta

La Taula de Contractació tornarà a licitar un xiringuito de Albaranes i dues de Punta del Raset

La Mesa de Contratación volverá a licitar un chiringuito de Albaranas y dos de Punta del Raset
  09/06/2018

Alguns empresaris exclosos recorreran perquè consideren que l'Ajuntament no és competent per decidir si hi ha hagut pràctiques per falsejar la competència

La mesa de contractació ha deixat fora del concurs per adjudicar els serveis temporals de platges a diverses empreses, per presumptes pràctiques col·lusòries que atempten a la lliure competència. La decisió ha provocat que tres lots hagen quedat deserts. El regidor d'Hisenda, Paco Roselló, ha estat contundent: "No consentirem que es burle el sistema de licitació. No consentirem les trampes perquè si ho fem, això implica que tots perdem ".

OFERTES VINCULADES A UN GRUP EMPRESARIAL

Diverses empreses que han quedat excloses en el procés d'adjudicació dels serveis de platges han anunciat que recorreran en totes les instàncies possibles, segons ha pogut saber CANFALI MARINA ALTA. Al·legaran que la Taula de Contractació no té competències per excloure a empreses per pràctiques colusorias sinó que ha d'elevar l'assumpte a la Comissió de Defensa de la Competència de la Comunitat Valenciana, que és l'òrgan que ha de decidir, tal com marca la legislació. A més, opinen que els membres de la Taula de Contractació s'ha adoptat un acord sobre la base de indicis i sense que s'hagi comès una situació irregular.

Cercar notícies
Agenda