Canfali Marina Alta

La representació de La Passió anticipa la Setmana Santa ondarenca

La representació de La Passió anticipa la Setmana Santa ondarenca
  07/03/2018

 

Es representarà el dissabte 24 amb set escenes a diferents emplaçaments de casc històric

 

La parròquia de Santa Anna, la Junta Central de Confraries, i el col•lectiu de Júniors M.D, han organitzat una segona edició de La passió, amb la col·laboració de les Regidories de Festes i Tradicions, després de recuperar en 2017 aquest esdeveniment que anticipa la Setmana Santa ondarenca, després de sis anys sense representar-se.

       Segons han informat, aquest acte soci-cultural de gran tradició i arrelament a Ondara i a la comarca  previst per a les 22.30 hores del dissabte 24 de març, jornada anterior al Diumenge de Rams, que obri oficialment la Setmana Santa.

       La Passió 2018 ha estat presentada per l’alcalde d'Ondara, José Ramiro; la regidora de Festes i Tradicions, Mari Carmen Velázquez; el president de la Junta Central de Confraries, Paco Fornés; el representant dels Júniors M.D, Pedro Gil, i el director de l'obra, Rubén Almiñana. Tots ells han remarcat que aquest emblemàtic muntatge escènic a l'aire lliure, representarà íntegrament en valencià escenes de la Passió i mort de Jesucrist amb el màxim detall, prenent com a emplaçaments carrers, places i edificis municipals del nucli urbà d'Ondara, el que li dota d'un encant especial a aquesta obra.

Cercar notícies
Agenda