La segona trobada gastronòmica de l’arròs caldós posa en valor la recepta de l’arròs de batre

La segona trobada gastronòmica de l’arròs caldós posa en valor la recepta de l’arròs de batre
  19/10/2017

 

Se celebrarà el dissabte 4 de novembre a Jesús Pobre amb un dinar per a 180 persones

 

La segona trobada gastronòmica de l’arròs caldós de la Marina Alta continua apostant per recuperar les receptes del territori i rescatar de l’oblit els arrossos caldosos que es cuinaven abans. Sota el nom de Què fem del caldo a la Marina Alta?, aquest any es reivindica la recepta de l’arròs de batre, que destaca especialment pels cigrons verds. Aquest arròs també porta carn, verdures i caragols i es preparava en l’època del batre, cap a finals de juny i principis de juliol.

            Segons ha explicat Javier Scotto, alcalde de Jesús Pobre, la jornada tindrà lloc el proper dissabte 4 de novembre al Gran Riurau de l’EATIM i està emmarcada dins el projecte de Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO. L’activitat començarà amb la taula rodona De l’oblit a la taula, que tindrà lloc a les 12 hores en l’EATIM de Jesús Pobre. Cap a les 14 h. se celebrarà el dinar al Gran Riurau, amb capacitat per a 180 persones, composat per un menú de 12 euros en el qual hi haurà ensalada amb productes de la terra, olives, embotits de la Marina, coques d’oli, l’arròs de batre –elaborat per l’empresa Al teu gust, d’Ondara- i dolços típics, tot acompanyat per vi i mistela de la comarca.

<<< Tornar a la portada