La Vall de Pop consolida la seua Fira de l'Embotit com un referent de la gastronomia de la comarca

  • La Vall de Pop consolida su Feria del Embutido como un referente de la gastronomía de la comarca
  • La Vall de Pop consolida su Feria del Embutido como un referente de la gastronomía de la comarca
  • La Vall de Pop consolida su Feria del Embutido como un referente de la gastronomía de la comarca
  • La Vall de Pop consolida su Feria del Embutido como un referente de la gastronomía de la comarca
  • La Vall de Pop consolida su Feria del Embutido como un referente de la gastronomía de la comarca
  • La Vall de Pop consolida su Feria del Embutido como un referente de la gastronomía de la comarca
  14/03/2017

L'empresari José Juan Fornés rep el títol de Torraor d'Honor


La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop s'ha consolidat, en la seua sisena edició, com un referent de la gastronomia de la Marina Alta. Una cita ineludible per als que volen conèixer de primera mà i degustar productes tan propis de la Vall de Pop com l'embotit, els vins, la rebosteria o les mels. Centenars de persones es van congregar aquest diumenge al Passeig dels Xops de Xaló per gaudir amb els sabors de l'àmplia oferta gastronòmica que va preparar un any més l'Associació d'Empresaris Turístics de la Vall de Pop (ATEVAP), que presideix Àngel Vives. Durant el transcurs de la matinal l'empresari de Pedreguer i director general de la cadena de Supermercats masymas, José Juan Fornés, va rebre el títol de Torraor d'Honor, un distintiu amb el qual cada any l'associació respon a l'admiració i vinculació del personatge guardonat cap a la Vall de Pop.
La trobada va discórrer en un ambient festiu i agradable, animat amb música i acompanyat pel bon clima. Les graelles van cremar a primera hora del matí per rostir els quilos i quilos d'embotit -chorizo, cansalada, llonganisses o butifarras- que es van repartir entre els visitants.

<<< Tornar a la portada