Canfali Marina Alta

La Volta a peu a Dénia se celebra el 22 d'abril, serà puntuable i inclou als barrufets

La Volta a peu a Dénia se celebra el 22 de abril, será puntuable e incluye als barrufets
  11/04/2017

La Volta a peu a Dénia 2017, una de les dotze proves puntuables del XXI Circuit a peu Marina Alta, se celebra el dissabte 22 d'abril. La Volta a peu a Dénia és un circuit urbà de 10 quilòmetres en dues voltes, amb sortida i meta al carrer Marqués de Campo. La cursa començarà a les 18.30 hores per als corredors de les categories juvenil, sènior i veterans.

Prèviament, des de les 16 hores, s'aniran succeint les proves de barrufets (categoria que s'incorpora aquest any) i pre-benjamins, que no competeixen en el circuit; i benjamins, alevins, infantils i cadets.

La Vota a peu a Dénia s'ha presentat avui a l'Ajuntament de Dénia, organitzador de la Volta juntament amb el Club d'Atletisme Baleària Dianium, amb la participació de la regidora d'Esports, Marian Tamarit, el gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez, i, representant a les entitats patrocinadores, Nicolás Merle, de la Fundació Dénia, i Antonio Fernández Lluna. Ha assistit també la presidenta de APROSDECO, Ana María Vadillo, associació que realitza els trofeus de la Volta a peu a Dénia.

La regidora d'Esports, Marián Tamarit, ha destacat en la seva intervenció que aquest any en què la prova passa a ser puntuable per al Circuit de la Marina Alta s'espera un augment de la participació. Tamarit ha agraït la tasca d'organització al Club d'Atletisme Baleària Dianium, la col·laboració de les entitats patrocinadores -Fundació Dénia, Fernández Lluna i Baleària- i l'aportació de APROSDECO "amb uns detalls únics fets pels seus usuaris per a la prova".

Cercar notícies
Agenda