Les tapes de Dénia són protagonistes en Saborea España, a Madrid Fusión

  • Las tapas de Dénia son protagonistas en Saborea España, en Madrid Fusión
  • Las tapas de Dénia son protagonistas en Saborea España, en Madrid Fusión
  • Las tapas de Dénia son protagonistas en Saborea España, en Madrid Fusión
  • Las tapas de Dénia son protagonistas en Saborea España, en Madrid Fusión
  23/01/2018

Assaboreix Espanya té preparada per aquest dimarts 23 de gener de 2018 el seu 'Ruta de la tapa' al congrés internacional de gastronomia Madrid Fusión. Dénia participa en la iniciativa al costat d'altres deu destinacions Assaboreix: La Corunya, Cambrils, Ciudad Real, Gran Canària, Lanzarote, Logronyo, Sevilla, Tenerife, Trujillo i Valladolid. Així, a la planta principal del Palau de Congressos, de 13 a 16 hores, l'avinguda Saborea España es convertirà en l'epicentre de la cultura de la tapa.

Dénia està representada en aquesta Ruta de la Tapa pels cuiners Miguel Fruits Vicent i Ximo Salvá, del restaurant La Setla. Han preparat un zumbao amb cremós de "all i pebre", anguila fumada, tobiko i rave picant, una tapa de 'Rosquilleta, bonito en semi-salaó, pebrots rostits, alvocat, asadillo, crema d'all i all negre' i un dolç consistent en un canonet de canyella, escuma de llimona i cúrcuma, merengue, granissat de llima i menta.

Dénia participa a Madrid Fusión, que se celebra del 22 al 24 de gener, amb un estand individual situat a la zona de la plataforma gastronòmica nacional Assaboreix Espanya. Durant els tres dies de congrés, l'estand de Dénia difondrà la gastronomia local i els productes que comercialitzen empreses de la zona. En aquesta edició, en concret, són els vins del celler Les Freses i els gelats artesans de l'empresa de postres gelats Gelart.

D'altra banda, el nostre xef més internacional, Quique Dacosta, amb tres estrelles Michelin al seu restaurant de Dénia, va oferir ahir a Madrid Fusión una ponència en què va presentar el seu nou menú "Evolució i origen".

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i la presidenta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), Cristina Sellés, donen suport amb la seva presència aquests dies l'acció promocional de Dénia i l'empresariat local a Madrid Fusión.

<<< Tornar a la portada