Canfali Marina Alta

Leonor Arenós serà la primera dona que done vida a un Rei Mag a la cavalcada de Dénia

Leonor Arenós será la primera mujer que dé vida a un Rey Mago en la cabalgata de Dénia
  03/12/2017

"L'important és la il·lusió, no si el vestit se'l posa un home o una xica"

"Quan era menuda, veure els Reis Mags allà dalt amb els focs artificials era el màxim"

ÀNGEL SERRANO

Leonor Arenós Zurita és una de tantes joves que va decidir sortir d'Espanya, davant un futur laboral incert a curt termini, exercint de au pair i consolidant l'aprenentatge de la llengua anglesa. El seu destí va ser Londres. Ara, després d'una gran experiència, gràcies especialment a Jairo, el petit de pares espanyols al qual va cuidar, ha tornat a la seua terra i estudia un grau superior en Documentació i Administració Sanitària a València. Aquesta setmana ha rebut una notícia molt especial, donada la seua passió pels xiquets: serà la primera dona a representar a un dels Reis Mags d'Orient en la cavalcada d'aquest any a Dénia, la seua ciutat natal.
Per a ella, donar vida a un dels reis a la cavalcada és un premi amb el que va somiar i que el va moure a presentar la seua candidatura. Ho va fer al costat d'alguns dels seus cosins, que seran els patges de la seua cort i la seua millor companyia quan arribe aquest moment tan especial d'enfundar-se el vestit de Melcior i pujar a la carrossa.
La notícia de la seua elecció ha estat sonada, després de la polèmica de l'any passat, quan l'Ajuntament va rebutjar inicialment que fos una dona la que representés a un dels tres reis, encara que més tard rectifiqués.

Cercar notícies
Agenda