Canfali Marina Alta

L’equip de govern d’Ondara aprova la compatibilització de terreny industrial en el parc comercial

L’equip de govern d’Ondara aprova la compatibilització de terreny industrial en el parc comercial
  23/02/2018

 

Segons justifiquen, te com a objectiu permetre la implantació de noves activitats en l'àrea

 

La corporació municipal d’Ondara ha aprovat en l’últim plenari de forma definitiva la  modificació puntual del pla parcial de millora del sector industrial Marjals 5,6 i 7.

        La iniciativa, que tancava el tràmit iniciat en setembre de 2017, ha eixit endavant els huit vots a favor de l’equip de govern que composen PSPV i Compromís, i els cinc en contra del PP, després d’un tens debat entre uns i altres, a més de dos representants d'una de les parts dels propietaris afectats per aquesta modificació del pla parcial, en el torn de paraula obert al públic. Així ara es tramitarà l'expedient en Conselleria per a que done el vist i plau o presente al·legacions, seguint així la seua corresponent gestió en l'ens competent en matèria d'ordenació de territori i urbanisme.

        La mesura pretenia obrir la porta a la compatibilització, en el parc comercial, del sòl qualificat com a industrial per a fer el seu ús compatible amb el comercial, exactament igual com es va fer en el 2004 amb les parcel·les del tipus C, i permetre així la implantació de noves activitats comercials en el sector Marjals 5, 6 i 7.

Cercar notícies
Agenda