Canfali Marina Alta

Els autobusos tenen problemes per entrar a la nova estació de Dénia i els més grans han de parar fora

Los autobuses tienen problemas para entrar en la nueva estación de Dénia y los más grandes tienen que parar fuera
  12/05/2018

Ripoll anuncia la possibilitat d'ampliar-la per facilitar les maniobres

Compromís parla de decepció i apunta a la responsabilitat dels tècnics

A l'equip de govern li han plogut les crítiques després de l'obertura de l'estació d'autobusos de Dénia per les dificultats que tenen els conductors per a realitzar les maniobres d'entrada i aparcar. L'Ajuntament ha autoritzat que els autobusos més grans de la companyia Alsa paren fora de les instal·lacions, a la zona que en principi estava reservada als taxis, que s'han desplaçat al carrer Nou d'Octubre.
Els conductors han sol·licitat a l'Ajuntament que es tinga en compte l'altura de les vorades perquè es pot danyar la carrosseria i que es canvie la ubicació dels fanals. Lamenten que els autobusos de major grandària hagen de realitzar nombroses maniobres per accedir-hi.
Davant la problemàtica que s'ha generat, l'equip de govern es reunirà amb el projectista de l'estació i amb les empreses d'autobusos per tal d'estudiar solucions. La regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, ha confirmat que s'estudiarà la possibilitat d'ampliar l'estació per tal de facilitar l'accés i les maniobres. Ripoll ha assenyalat que aquesta possibilitat resulta viable perquè la parcel·la municipal té major superfície que la que s'ha utilitzat.

"MAESTAR I DISCULPES"

Des de Compromís es parla de "decepció" pel resultat d'un projecte sobre el qual, segons el portaveu, Rafa Carrió, el seu grup ha estat sempre a sobre. Els nacionalistes reconeixen que les obres de l'estació provisional "no s'ajusten a les necessitats dels usuaris" i demanen disculpes a la ciutadania pel que està passant. Justifiquen el suport incondicional que han donat al projecte en la seua confiança en els tècnics, a qui asseguren haver preguntat en reiterades ocasions si els autobusos podrien maniobrar amb normalitat "davant les suspicàcies que havia despertat l'actuació des del principi".

 

 

Cercar notícies
Agenda