Els cadets de Xàbia guanyen la Copa Federació de Handbol

• Los cadetes de Xàbia ganan la Copa Federación de Balonmano
  03/06/2018

L'equip cadet masculí de Xàbia s'ha imposat en el Palau Municipal d’Esports al Torrevella per 35-29 en la volta de la final de la Copa Federació, remuntant la diferència d'un punt en el partit d'anada i proclamant-se campions d'aquest torneig. Els de Xàbia van arrancar amb una bona defensa i es van posar 4-1 a dalt en el marcador. No obstant açò, una sèrie d'errors en ocasions clares d'atac va ser aprofitada pels visitants per a remuntar. Els locals van saber reaccionar abans del descans per a de nou posar-se per davant i arribar al descans amb un resultat favorable de 16-13.

En l'arrencada de la seguna meitat els de Xàbia van eixir més concentrats i van aconseguir augmentar la diferència de gols, per a passar a dominar el partit i administrar amb solvència el marcador.