Canfali Marina Alta

Els premis 100X100 es decidiran en una gala el dia 26

Los premios 100X100 se decidirán en una gala el día 26
  09/01/2018

Els premis 100 x 100 de la Fundació Dénia ja tenen finalistes. Els representants dels nou projectes que han arribat a la fase final hauran de defensar les seves propostes a la Gala 100 x 100, que tindrà lloc el divendres 26 al Club Nàutic a les 20 hores. Cada 100 euros aportats per les empreses o entitats assistents donaran dret a un vot. De moment, els nou projectes que van a la final tenen assegurat ja un premi en metàl·lic.

El recompte dels vots es realitzarà en la mateixa gala després que els seleccionats hagin fet una breu exposició del seu projecte. L'acte estarà amenitzat amb música. Com en anys anteriors, hi haurà tres premis per als apartats de societat, cultura i Esport. En cada cas, el primer premi serà dotat amb 2.000 €, el segon amb 1.000 € i el tercer amb 500 €.

El Patronat de la Fundació Dénia ha donat a conèixer els projectes finalistes de la vuitena edició dels premi 100 x 100 després de la "laboriosa selecció" realitzada pel jurat, compost per representants del IECMA (Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta) i del CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta).

En l'apartat cultural, concorren a la final el Grup Teatral Teamorfosis amb els seus Tallers d'escriptura dramàtica per als joves de la Marina Alta; el treball de Joan Carles Doménech La Dénia de Portland, Ciment i taronges, un difícil Encaix i la proposta audiovisual de Tomàs Llopis, Miquel Pérez Perelló i Joan Castejón Cant d'amor i de mort. Ausiàs March.

Arriben a la final a la vessant social el projecte de teràpia ocupacional en el domicili de l'Associació d'afectats per Dany Cerebral Adquirit "Cerebrum"; el projecte Somriu ... ets meravellosa la proposta T.D.A.H +16. Xarxes i Habilitats Socials.

I els tres finalistes en l'àmbit esportiu són el projecte Campus Handbol 2018, la Xara de Vicente Catalá Molina; el 1er. Torneig Volei-Platja des d'una perspectiva de gènere del Club Voleibol Marina Alta i el projecte del Club de Busseig Gised Hipocampo, L'escull Verd.

Cercar notícies
Agenda