Canfali Marina Alta

Marian Tamarit comunica al seu partit que renuncia a ser regidora de Dénia per "motius estrictament laborals"

Marian Tamarit comunica a su partido que renuncia a ser concejala de Dénia por “motivos estrictamente laborales” 
  13/02/2018

L'executiva de Compromís aprova que siga substituïda per Vicent Crespo

Rafa Carrió diu que és "una companya lleial, íntegra i impecable en la seua gestió"

 

La regidora de Compromís Marian Tamarit ha confirmat que renunciarà a les seues competències a l'Ajuntament de Dénia, tal com va avançar ahir CANFALI MARINA ALTA en exclusiva. Tamarit va comunicar la seua decisió a l'executiva del partit, que es va reunir aquest dilluns a la nit, i va explicar que es deu a "motius estrictament laborals". Compromís ha fet una valoració positiva de la feina feta per Marian Tamarit al capdavant de les regidories d'Esports i de Normalització i a nivell intern.

Tamarit ha explicat que fa aproximadament un mes va començar a treballar en una localitat de la província de València i que per incompatibilitat d'horaris li resulta "més difícil dedicar tot el temps i l'esforç que es mereixen les tasques de regidora". Assenyala que ha dedicit dimitir "per responsabilitat amb els companys, el partit i la ciutadania".

Marian Tamarit farà efectiva la renúncia després de la Gala de l'Esport, que se celebrarà aquest divendres, i una volta que es concreten altres projectes.

Tal com ha aprovat l'executiva de Compromís, Tamarit serà substituïda per Vicent Crespo, que ocupava el lloc número cinc en la llista de les municipals de 2015. Crespo, que és actualment president del Club de Pilota Valenciana, està molt vinculat al món de l'esport i de les associacions locals. És també president de la Rondalla Vent, Pols i Pua, de l'Associació Ermita de Sant Joan i va presidir l'associació de Moros i Cristians entre els anys 2001 i 2003.

Per la seua banda, el portaveu de Compromís, Rafa Carrió, ha qualificat la seva companya com "una companya, amiga i professional lleial, íntegra i justa en totes les causes, impecable en la seva gestió i amb la aconseguiré comptant en l'àmbit públic". Pel que fa a Vicent Crespo, ha comentat que no té dubte que "estarà a l'altura i alhora" confia plenament en les seves virtuts i capacitats per a la tasca que l'espera ".

Cercar notícies
Agenda