Canfali Marina Alta

Marina de Dénia presenta la seva activitat social a través dels clubs esportius

Marina de Dénia presenta su actividad social a través de los clubes deportivos
  20/04/2017

El director de Marina de Dénia, Gabriel Martínez, ha presentat l'activitat social que desenvolupa Marina de Dénia a través dels clubs esportius ubicats a les seues instal·lacions. "Fa anys que el nostre port dóna suport a tots aquells clubs, sense ànim de lucre, que es dediquen a realitzar activitats esportives", ha assenyalat Gabriel Martínez.
El primer a instal·lar-va ser el Club de Busseig. El seu vicepresident, César García, ha comentat que "no som un centre de busseig, sinó un club que pretén donar atenció i servei als socis que volen practicar o aprendre. No vam organitzar competicions com a tal, sinó que col·laborem en competicions, sobretot de fotografia de busseig i en la protecció de fons marins ".
El segon va ser el Club Rem Marina de Dénia. "Necessitàvem una zona on ubicar el gimnàs per fer els entrenaments a terra i les possibilitats que ens ofereix aquest port s'han multiplicat. Mai pesem que poguéssim organitzar una regata i cursos. Durant tot l'any atraiem a molts joves al món del rem i amb això fem una gran tasca social ", ha dit Miquel Camarena, responsable del club.

Cercar notícies
Agenda